Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) διοργανώνει το 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 11-12-13 Νοεμβρίου 2022 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, με υβριδικό τρόπο (φυσική παρουσία και διαδικτυακή μετάδοση). Το Συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής, των τμημάτων Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών και Πελοποννήσου και του τμήματος Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ.

 

Το συνέδριο στοχεύει στην ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας και στην ανταλλαγή απόψεων  σχετικά με την επιστήμη της Λογοθεραπείας  τόσο στον τομέα της διάγνωσης/ αξιολόγησης όσο και στον τομέα της αποκατάστασης. Σκοπός του συνεδρίου είναι να καλυφθούν όλα τα πεδία που αφορούν στις διαταραχές λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας, φωνής και κατάποσης. 

Στο συνέδριο θα παρευρεθούν σημαντικοί Έλληνες και ξένοι προσκεκλημένοι επιστήμονες μεταφέροντας γνώση και εμπειρία για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της έρευνας της επιστήμης. Θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις (προφορικές και ηλεκτρονικά αναρτημένες), στρογγυλές τράπεζες με ευρεία θεματολογία και εκπαιδευτικά εργαστήρια. Περισσότερες πληροφορίες:  https://www.synedrioselle.gr/programme/

 

Τέλος, θα λειτουργεί έκθεση με σχετικά προϊόντα σε όλη την διάρκεια του τριημέρου.

Ο ΣΕΛΛΕ με χαρά θα σας υποδεχθεί, για πρώτη φορά στην ιστορική πρωτεύουσα, στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας με την ελπίδα να συμβάλει στην ενημέρωση και εκπαίδευση των επιστημόνων του κλάδου. Ευχόμαστε να αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία ανταλλαγής γνώσεων, απόψεων και εμπειριών για όλους.

 

Σημαντικές Ημερομηνίες:

                * Εγγραφές: Ακολουθώντας τον σύνδεσμο www.synedrioselle.gr/product/registration-form μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα και να επωφεληθείτε της προνομιακής τιμής που προβλέπεται για όσους δηλώσουν συμμετοχή έως 21 Σεπτεμβρίου. Για την ασφάλεια όλων, έχει καθοριστεί συγκεκριμένος αριθμός συμμετεχόντων με φυσική παρουσία.

                * Εργασίες: Η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου σας προσκαλεί να υποβάλετε τις εργασίες σας -περιλήψεις για ηλεκτρονικά αναρτημένη (e-poster)ή προφορική ανακοίνωση- έως 21 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να παρουσιαστούν στο Συνέδριο. Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.synedrioselle.gr/abstracts/ 

 

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου: https://www.synedrioselle.gr/