ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   

ΕΚ ΝΕΟΥ  ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ  ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021-2022

 

Ανακοινώνονται στους προπτυχιακούς φοιτητές/τριες του Τμήματος Λογοθεραπείας  οι οποίοι δεν έχουν  υποβάλει  δήλωση μαθημάτων τα κάτωθι:

  1. Μπορούν να προβούν σε δήλωση μαθημάτων για το ΧΕΙΜΕΡΙΝΌ ΕΞΑΜΗΝΟ  ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 οι οποία θα γίνει πραγματοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, από τη
    Τρίτη 07-12-2021 έως και την Κυριακή 12-12-2021 μέσω των ιστοσελίδων: progress.upatras.gr για φοιτητές με εισαγωγή από το 2019 και μετά και https://e-students.teiwest.gr για φοιτητές με εισαγωγή έως και το 2018
  2. Καθ’ όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα οι φοιτητές μπορούν να προβαίνουν σε τροποποίηση της δήλωσής τους.

Ανεξάρτητα από την εγγραφή του κάθε μαθήματος στο e class, η ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων  στο www.progress.upatras.gr  και στο https://e-students.teiwest.gr, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στο εξάμηνο και τη συμμετοχή στις εξετάσεις και έχει ισχύ μόνο για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022

  1. Την Κυριακή 12-12-2021 το σύστημα θα κλειδωθεί και δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα υποβολής δήλωσης μαθημάτων ή τροποποίησης της ήδη υπάρχουσας.
  2. Οι φοιτητές που βρίσκονται στο 3ο και το 5ο εξάμηνο φοίτησης  του προγράμματος του Πανεπιστημίου Πατρών έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μαθήματα χειμερινών εξαμήνων διδασκαλίας τα οποία οφείλουν.
  3. Οι φοιτητές επί πτυχίω δηλ. αυτοί οι οποίοι βρίσκονται στο 9ο Εξάμηνο και μετά έχουν δικαίωμα δήλωσης μαθημάτων Χειμερινού και Εαρινού Εξαμήνου (σύνολο 60 ects)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φοιτητές που δικαιούνται συγγράμματα θα πρέπει να εισέλθουν στην ιστοσελίδα www.eudoxus.gr για να δηλώσουν συγγράμματα. Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία θα συμπεριλάβουν κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους. ( χειμερινό εξάμηνο διδασκαλίας ).

Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης μαθημάτων πρέπει αυτή να εκτυπωθεί υποχρεωτικά από όλους, προκειμένου να προσκομισθεί εάν ζητηθεί.

 

Από την Γραμματεία του Τμήματος Λογοθεραπείας